Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Φίλοι Γονείς,
Καλή σχολική χρονιά.

Όπως γνωρίζετε, φέτος ολοκληρώνεται η θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας. Έτσι, σύμφωνα με το καταστατικό μας πρέπει να διενεργηθούν οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή και τους αντιπροσώπους του Συλλόγου στην Ένωση Γονέων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με τα άρθρα του καταστατικού του Συλλόγου και το άρθρο 2, παρ. 2 του Ν. 2621/98, , καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00, στο χώρο του σχολείου.Εάν δεν υπάρχει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και ώρα 19:00μ.μ.

Υπενθυμίζεται ότι μόνο τα τακτικά μέλη του Συλλόγου έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν ως υποψήφιοι και ψηφοφόροι στις εκλογές. Ως τακτικά μέλη θεωρούνται α) όσοι είναι γονείς ή κηδεμόνες μαθητών του σχολείου μας κατά το σχολικό έτος 2016-17 και β) ταυτόχρονα εγγράφονται ως μέλη, καταβάλλοντας τη συνδρομή των 5 ευρώ για το έτος 2016-17. Αν μία εκ των προϋποθέσεων δεν υφίσταται, ο γονέας δεν μπορεί να συμμετέχει στις εκλογές. Ο ένας ή και οι δύο γονείς ή κηδεμόνες, ανεξάρτητα από πόσα παιδιά τους φοιτούν στο σχολείο, έχουν το δικαίωμα να είναι ψηφοφόροι ή υποψήφιοι ( για το Διοικητικό Συμβούλιο, για την Εξελεγκτική Επιτροπή και για την Ένωση Γονέων ), αρκεί να έχουν καταβάλει ο ένας εκ των δυο τη συνδρομή τους. Ειδικά για την εκλογή τριών αντιπροσώπων για την Ένωση Γονέων απαιτούνται 90 ψηφοφόροι. Έτσι, καλό θα ήταν να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές. Οι ανανεώσεις εγγραφών και οι νέες εγγραφές θα αρχίσουν  πριν από την εκλογοαπολογιστική συνέλευση (21/9/2016) Η συμμετοχή στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα επιτρέπεται μόνο στα μέλη του Συλλόγου. Οι υποψηφιότητες θα τεθούν και την ημέρα της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης, Αν κάποιος υποψήφιος δεν μπορεί να προσέλθει στη συνέλευση, μπορεί να καταθέσει την υποψηφιότητά μέσω κάποιου άλλου μέλος του Συλλόγου που θα βρίσκεται εκεί.

Φίλοι γονείς, μέλη του Συλλόγου,
Θεωρούμε ότι η συμμετοχή στις αρχαιρεσίες και στις συνελεύσεις του Συλλόγου αποτελεί την εγγύηση της διατήρησης ενός ζωντανού και ακμαίου συλλόγου, όπως είναι ο δικός μας. Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε ενεργά στις διαδικασίες αυτές.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                      Η Γραμματέας

                  Ζαφειράτος Γιώργος                  Ανταλοπούλου Νότα                   

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: