Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Καλωσόρισμα στους μαθητές και μαθήτριες της Α΄γυμνασίου



         Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες  της Α΄ Γυμνασίου,

  
     Με ιδιαίτερη χαρά η Διεύθυνση οι καθηγητές και οι καθηγήτριες & ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του Γυμνασίου Καρέα  σας  καλωσορίζουμε στο καινούριο σας σχολείο. Καταλαβαίνουμε ότι μέσα σας ίσως κυριαρχεί ο φόβος και η ανησυχία για το άγνωστο, αλλά σας διαβεβαιώνουμε πως θα κάνουμε, με αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον, ό, τι είναι δυνατό, ώστε να βρει ο κάθε μαθητής  και η κάθε μαθήτρια τη θέση τους στο σχολείο μας και να νιώσει ότι βρίσκεται σε ένα περιβάλλον ασφαλές και οικείο. Θα προσπαθήσουμε, ώστε η κοινή μας πορεία για αυτά τα τρία χρόνια να δημιουργήσει ανάμεσά μας  έναν δεσμό δυνατό και ξεχωριστό.
    Η αρμονική ζωή όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας αποτελεί για εμάς απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία σας, όχι μόνο στο σχολείο, αλλά γενικότερα στη ζωή. Για τον παραπάνω λόγο ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του σχολείου και εμείς  επιθυμούμε την ουσιαστική επικοινωνία με εσάς  και τους γονείς σας, διότι δίχως συνεργασία, αλληλοκατανόηση και αλληλοσεβασμό δεν θα μπορέσουμε  να επιτύχουμε τους στόχους μας, που είναι να γίνετε υπεύθυνοι πολίτες , να εφοδιαστείτε με γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες για την πρόοδό σας και να αποκτήσετε ευρύτερη πνευματική καλλιέργεια.
     Καλή σχολική χρονιά στο  Γυμνάσιο Καρέα, όπου θα μάθετε καινούρια πράγματα, θα αποκτήσετε νέους φίλους, θα έχετε νέες εμπειρίες και θα γράψετε ένα ακόμη κεφάλαιο στη δική σας ζωή, που ευχόμαστε να ξεδιπλώνεται  πάντα μπροστά σας με ενδιαφέρουσες προκλήσεις και όμορφες περιπέτειες.

                     
                                                                                                Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: